Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/rbas2174/apartament-summerland.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339
Inchiriere apartamente Summerland Mamaia pentru sezonul estival 2019
Mamaia, Summerland, B-dul Mamaia, nr. 542
+40 757 119911, +40 757 116611
rezervari@apartament-summerland.ro
Cum fac rezervarea

Pentru a plasa o comanda de rezervare pe site-ul www.apartamentsummerland.ro aveti la dispozitie sectiunea REZERVARI. Comenzile de rezervare se pot face doar online. Nu exista posibilitatea plasarii comenzii de rezervare telefonic sau email.
Descrierea procedurii de rezervare online:
Din sectiunea REZERVARI selectati apartamentul dorit, va alegeti perioada pentru rezervare si numarul de persoane care se vor prezenta la locatie.
Apasati butonul „REZERVARE”
Se deschide o noua pagina in care va apar: numele apartamentului, perioada solicitata si numarul de persoane. Suma totala de plata in Euro si un calcul detaliat al sumei de plata le puteti viziona apasand *vezi pret detaliat. In partea stanga a ecranului puteti edita datele rezervarii.
Apasati butonul „SELECTATI APARTAMENT”
In sectiunea „INFORMATII PERSONALE” aveti de completat: nume, prenume, adresa de email, numar telefon contact, adresa postala, comentarii. Ultimele doua casute nu sunt obligatorii.
Dupa ce ati verificat datele rezervarii (apartament, perioada, pret) si ati introdus datele personale, VA RUGAM SA CITITI TERMENII si CONDITIILE precum si POLITICA de RETRAGERE apoi bifati ca ati luat la cunostinta. Pentru a fi transferat pe platforma procesatorului de plati on-line bifati „Platiti cu cardul prin EuPlatesc.ro” si sa apasati butonul „TRIMITE”. Se va genera un număr unic automat pentru fiecare comandă de rezervare înregistrată.
Initierea platii de catre client implica doar blocarea sumei pe card, nu si incasarea sumei. Tragerea finala a sumei aferente rezervarii se va face doar dupa confirmarea comenzii de rezervare.
După apăsarea butonului ”TRIMITE”, sunteti redirectionat catre procesatorul de plati on-line unde veti introduce datele cardului dvs bancar. SUMMER RENTAPART SRL nu primeste date despre cardul dvs. Dupa transmiterea datelor, veți primi un e-mail prin care se confirmă transmiterea COMENZII DE REZERVARE catre www.apartamentsummerland.ro
Trimiterea Comenzii de rezervare NU rezerva apartamentul sau perioada solicitata.
Trimierea unei comenzi de rezervare nu presupune și confirmarea comenzii si rezervarea.
Confirmarea comenzii de rezervare se primeste ulterior, pe mail, de la agentul de vanzari. Preluarea comenzii de rezervare de către un agent de vanzari al SUMMER RENTAPART SRL se face în limita programului de lucru afișat pe site la secțiunea Contact.
Confirmarea unei comenzi de rezervare se face după verificarea comenzii de rezervare. Se urmeaza urmatorii pasi:
a.Confirmarea identitatii clientului
b.Verificarea disponibilitatii apartamentului aflat în comanda de rezervare si confirmarea datelor de intrare/iesire
c.Verificarea corectitudinii sumei de plata calculate pe site
d.Verificarea platii (disponibilitatea sumei pe card)
Această confirmare se face doar de către agentul de vânzări, impreuna cu clientul, telefonic si electronic (e-mail).
Rezervarea se face după confirmarea comenzii de rezervare. Simultan cu emiterea confirmarii de rezervare (rezervarea) se debiteaza si cardul clientului. Se va emite imediat si factura pentru sumele platite.
Apartamentele aflate în oferta www.apartamentsummerland.ro se pot inchiria numai în baza unei comenzi de rezervare. Comanda de rezervare se va procesa conform pașilor mai sus menționați în timpul programului de lucru al SUMMER RENTAPART SRL. O comandă de rezervare neconfirmată nu presupune sub nici o forma o rezervare de vreun fel. Comenzile de rezervare vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date.
Termenii utilizati pe site pentru a descrie disponibilitatea apartamentului sunt:
DISPONIBIL – apartamentul este liber si poate fi inchiriat imediat.
REZERVAT – apartamentul nu mai este disponibil pentru inchiriere.