Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/rbas2174/apartament-summerland.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339
Inchiriere apartamente Summerland Mamaia pentru sezonul estival 2019
Mamaia, Summerland, B-dul Mamaia, nr. 542
+40 757 119911, +40 757 116611
rezervari@apartament-summerland.ro
Politica retragere

POLITICA DE RETRAGERE SUMMER RENTAPART

Nu se retin penalitati, daca Locatarul rezilieaza unilateral contractul de inchiriere, cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de inceperea perioadei de locatiune.
Se retin cu titlu de penalitati, in proportie de 10% din suma achitata, daca Locatarul rezilieaza unilateral contractul de inchiriere, in perioada cuprinsa intre 30 si 14 zile calendaristice, inainte de inceperea perioadei de locatiune.
Se retin cu titlu de penalitati, in proportie de 25% din suma achitata, daca Locatarul rezilieaza unilateral contractul de inchiriere, in perioada cuprinsa intre 14 si 1 zile calendaristice, inainte de inceperea perioadei de locatiune.
Se retin cu titlu de penalitati, in proportie de 50% din suma achitata, daca Locatarul rezilieaza unilateral contractul de inchiriere, cu mai putin de 1 zile inainte de inceperea perioadei de locatiune sau nu se prezinta.
Rezilierea contractului de inchiriere se face printr-o notificare transmisa pe adresa de e-mail: rezervari@apartamentsummerland.ro. Data notificarii va fi considerata data transmiterii e-mail-ului. Restituirea chiriei achitate, minus penalitatile datorate, se face in termen de 5 zile lucratoare.