Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rbas2174/apartament-summerland.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339
Inchiriere apartamente Summerland Mamaia pentru sezonul estival 2019
Mamaia, Summerland, B-dul Mamaia, nr. 542
+40 757 119911, +40 757 116611
rezervari@apartament-summerland.ro
Termeni si conditii

SUMMER RENTAPARTTERMENI SI CONDITII INCHIRIERE

CONDITII GENERALE:
Apartamentele SUMMER RENTAPART prezentate pe site-ul www.apartamentsummerland.ro sunt  conforme cu  realitatea: fotografii, informatii, contact.
Apartamentul pe care il rezervati este apartamentul pe care il inchiriati. Doar in cazuri exceptionale va vom oferi un alt apartament, similar sau mai bun, la acelasi pret, dupa obtinerea acceptului d-voastra. Verificarea disponibilitatii unui apartament se realizeaza exclusiv  pe site, completand formularul de rezervare online.
CONDITII REZERVARE:
Cererile de rezervare sunt considerate confirmate numai in urma primirii unui e-mail de confirmare a rezervarii, din partea noastra. Rezervarea este efectiva dupa efectuarea platii integrale a chiriei pentru perioada solicitata. In cazul platii in doua transe (avans 25% si diferenta), ultima plata trebuie efectuata cu cel putin 5 zile inainte de inceperea perioadei de locatiune, in caz contrar SUMMER RENTAPART isi rezerva dreptul de a anula rezervarea. Toate platile se fac EXCLUSIV prin internet, nu se incaseaza numerar.
SOSIRE SI PLECARE:
Predarea apartamentului catre Locatar se poate realiza oricand intre orele 16.00–20.00 a primei zile rezervate.
Predarea apartamentului de catre Locatar se realizeaza pana cel tarziu ora 12:00AM. Este exclusa posibilitatea a ramane in locatie, dupa aceasta ora. SUMMER RENTAPART va retine din Garantia achitata suma de 20 Euro pentru fiecare ora de intarziere la predarea apartamentului.
PROCEDURA DE PREDARE LOCATIE:
La sosire, Locatarul va prezenta un act de identitate si va semna contractul de inchiriere. Acesta este un serviciu dedicat si personalizat. Reprezentantul SUMMER RENTAPART se va intalni cu Locatarul la adresa apartamentului.
MODIFICAREA PERIOADEI DE CAZARE:
Parasirea apartamentului inainte ca perioada de locatiune sa se incheie: in acest caz contravaloarea chiriei pentru restul perioadei nu se restituie.
Prelungirea perioadei de cazare va fi posibila numai in functie de disponibilitatea apartamentului.
POLITICA DE RENUNTARE:
Nu se retin penalitati, daca Locatarul rezilieaza unilateral contractul de inchiriere, cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de inceperea perioadei de locatiune.
Se retin cu titlu de penalitati, in proportie de 10% din suma achitata, daca Locatarul rezilieaza unilateral contractul de inchiriere, in perioada cuprinsa intre 30 si 14 zile calendaristice, inainte de inceperea perioadei de locatiune.
Se retin cu titlu de penalitati, in proportie de 25% din suma achitata, daca Locatarul rezilieaza unilateral contractul de inchiriere, in perioada cuprinsa intre 14 si 1 zile calendaristice, inainte de inceperea perioadei de locatiune.
Se retin cu titlu de penalitati, in proportie de 50% din suma achitata, daca Locatarul rezilieaza unilateral contractul de inchiriere, cu mai putin de 1 zile inainte de inceperea perioadei de locatiune sau nu se prezinta.
Rezilierea contractului de inchiriere se face printr-o notificare transmisa pe adresa de e-mail: rezervari@apartamentsummerland.ro. Data notificarii va fi considerata data transmiterii e-mail-ului. Restituirea chiriei achitate, minus penalitatile datorate, se face in termen de 7 zile.
ANIMALE DE COMPANIE:
SUMMER RENTAPART nu permite prezenta si gazduirea animalelor de companie in locatiile sale.
GARANTIE:
La rezervarea unui apartament, veti achita o GARANTIE in cuantum de 100 Euro, care va fi returnata intr-un cont bancar al Locatarului, in termen de 7 zile de la eliberarea apartamentului de catre acesta, in conditiile in care nu se constata distrugeri sau deteriorari ale inventarului. Inventarul cu care se preia fiecare apartament este afisat pe usa de la intrare.